Újra összeállhat a Color

Felerősödtek a pletykák a legendás Color együttes esetleges koncertje kapcsán. Nyilván nem lesz egyszerű összelogisztikázni a tagokat, hiszen az évek során két kivétellel mindenki disszidált a népszerű progresszív rockzenekarból.
Elsőként a csellós Pólya László hagyta el Magyarországot: egy 1978-as svédországi turnéról nem tért haza. 1982-ben Bokor Attila Amerikába ment. Az ő helyére került Király Tamás, aki három hónapos Color-tagságot követően szintén Amerikában telepedett le. Végül 1984-ben Bokor Gyula és Bokor Tibor is az Egyesült Államokba távozott. Ekkor szűnt meg az akkor 9 éves Color zenekar.  A zenészek disszidálása miatt a már felvett Color 3 album nem jelenhetett meg. (Tizenöt év múltán, 1999-ben adták ki).

A zenekar egykori gitárosa, Felkai Miklós szerint a Color alapítói, a Bokor fivérek részéről nincs akadálya annak, hogy több mint három évtized után ismét színpadra álljanak.  

Rockhírock

 • 2018, április 16

  A hírek szerint stabil Joe Lynn Turner állapota, akit szívproblémákkal szállítottak kórházba a hétvégén Minszkben. Az énekest ugyanakkor továbbra is bent tartják.

  Enyhébb infarktussal

 • 2018, április 14

  86 éves korában elhunyt Milos Forman cseh rendező, akinek a nevéhez olyan kultikus filmek fűződnek, mint a Hair, a Száll a kakukk fészkére vagy Tűz van, babám! Forman egy ideje beteg volt a felesége szerint, és az Egyesült Államokban

 • 2018, április 13

  Türelemmel viselt betegség után, április 12-én, 68 éves korában elhunyt Babos Gyula Liszt-díjas jazz-zenész, zeneszerző, művésztanár - közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda. 

   1949. június

 • 2018, április 12

  Talán erőszakolt naphoz kötni a rock and roll születését, amit a források többsége 1954. április 12-ében jelöl meg, de tény: ezen a napon vette fel New Yorkban a Rock Around The Clock című dalát Bill Haley és kísérőegyüttese, a Comets.

 • 2018, április 10

  Pénteken jelenik meg a Kalapács tizedik, Örökfekete címre keresztelt friss nagylemeze a Hammer Records gondozásában, erről meghallgatható a lemez nyitó tétele.

  Az album előrendelhető a

Oldalak