Újra összeállhat a Color

Felerősödtek a pletykák a legendás Color együttes esetleges koncertje kapcsán. Nyilván nem lesz egyszerű összelogisztikázni a tagokat, hiszen az évek során két kivétellel mindenki disszidált a népszerű progresszív rockzenekarból.
Elsőként a csellós Pólya László hagyta el Magyarországot: egy 1978-as svédországi turnéról nem tért haza. 1982-ben Bokor Attila Amerikába ment. Az ő helyére került Király Tamás, aki három hónapos Color-tagságot követően szintén Amerikában telepedett le. Végül 1984-ben Bokor Gyula és Bokor Tibor is az Egyesült Államokba távozott. Ekkor szűnt meg az akkor 9 éves Color zenekar.  A zenészek disszidálása miatt a már felvett Color 3 album nem jelenhetett meg. (Tizenöt év múltán, 1999-ben adták ki).

A zenekar egykori gitárosa, Felkai Miklós szerint a Color alapítói, a Bokor fivérek részéről nincs akadálya annak, hogy több mint három évtized után ismét színpadra álljanak.  

Rockhírock

 • 2018, január 19

  Magyarország egyetlen hagyományőrző népi rockzenekara az idei évben ünnepli fennállásának 10 éves jubileumát, ennek alkalmából májusban friss nagylemezzel is jelentkeznek, melyről egy dal máris meghallgatható.

 • 2018, január 15

  Negyvenhat éves korában váratlanul meghalt Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője.

  A halál körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy az énekesnő

 • 2018, január 13

  A zenész 67 évesen szerdán Londonban hunyt el.
  Az Edward Allan Clarke néven anyakönyvezett zenész haláláról a Motörhead adott hírt a Facebookon:

 • 2018, január 6 -

  A hajtás után meghallgatható a Rob Halfordék új dala, a Lightning Strike, mely a márciusban érkező ’Firepower’ című lemezen kap helyet. Az új szerzeményhez a banda egy performance videót készített.

 • 2018, január 3 -

  John Paul Jones, született John Baldwin (Sidcup, 1946. január 3.) angol zenész, producer, dalszerző és multi-instrumentalista. A Led Zeppelin basszusgitárosaként és billentyűseként ismerik a legtöbben, de a zenekar 1980-as feloszlását

Oldalak